luni, 30 iulie 2007

Tamplaria din PVC

Vine un moment in viata fiecarui om cand vrea sa-si monteze tamplarie PVC... Lux sau necesitate, cert e ca din ce in ce mai multa lume prefera tamplaria din PVC. Si din ce in ce mai multa lume si le poate permite. Ceea ce nu poate fi decat bine pentru dvs., in cazul in care doriti sa produceti si sa montati tamplarie din PVC.
Concret
Pentru executarea si montarea tamplariei din PVC, la standardele de calitate cerute de piata, trebuie sa asigurati urmatoarele:
1. un spatiu de 200-250 mp care sa indeplineasca cerintele oricarui sediu de firma al secolului XXI;
2. 8 utilaje absolut necesare executarii, finisarii si montarii tamplariei din PVC;
3. materia prima: sistemul de profile PVC, accesorii pentru productie si montaj si geamul termoizolant;
4. 2-3 angajati.Buget initial Investitia initiala necesara este de aproximativ 13.000 de euro. Atat va costa amenajarea spatiului de productie si procurarea echipamentelor necesare productiei. Linia de fabricatie o puteti inchiria pe baza unui contract de tip leasing. Avans 5.000 de euro. Prin acest tip de contract folositi (pe o perioada determinata) utilajul cu posibilitatea de achizitionare la sfarsitul contractului.
Avantaje ale afacerii
- Exista o cerere permanenta de tamplarie termoizolanta din PVC. Piata de desfacere nu este acoperita decat intr-un procent nesemnificativ. Necesarul de inlocuire a tamplariei existente nu va fi acoperit nici in urmatorii 60 de ani.
- Din 2007 constructiile noi vor prelua peste jumatate din productia de tamplarie.aPopulatia se orienteaza din ce in ce mai mult spre tamplaria din profile PVC. Si din ce in ce mai multa lume isi poate permite inlocuirea tamplariei clasice cu un modern profil PVC.aIn tara exista ofertanti avantajosi de sisteme performante de profile pe care ii puteti contracta.aPreturile sunt cunoscute. Clientii cauta in special profesionalism si calitate.aVa puteti dubla productia inca din al doilea an de activitate.
- Costul unui mp de geam termopan, de la furnizor, este de 22 euro. Pretul pe piata, la desfacere, este de 44 euro.aPreferinta pentru produse substitute (din lemn sau din aluminiu) este in scadere.aPuteti sa va dezvoltati usor o retea de clienti fideli. Cum? Cu produse de calitate, executie rapida si preturi avantajoase.
Profit initialExecutarea si montarea tamplariei din PVC este o afacere ampla si de durata. Desi veti obtine profit inca din primul an, trebuie sa va asteptati ca afacerea sa-si arate adevaratul potential din al doilea an de activitate. De asemenea, ar trebui sa va asteptati la o crestere considerabila a profitului pe masura ce va construiti o baza puternica de clienti. Astfel, in functie de piata initiala de desfacere si de amploarea comenzilor, este de asteptat ca in primul an sa va recuperati investitia (cel putin).
Afacerea la cheie
Daca va surade aceasta oportunitate de afacere trebuie sa stiti, inca de la inceput, ca este o afacere complexa, ce va solicita mult efort si timp. Insa rasplata va fi pe masura! De la ce presupune si cum se executa si se monteaza tamplaria din PVC si pana la analiza calitatii, a investitiei si a pietei de desfacere. De fapt, titlul lucrarii spune totul: Ghid practic pentru executarea si montarea tamplariei din PVC. Lucrarea este structurata in 3 parti si va ofera: o imagine detaliata asupra afacerii, un plan al afacerii si informatii despre actele necesare demararii unui atelier de executie si monatre a profilelor din PVC.O imagine clara asupra afacerii Din prima parte a lucrarii - Descrierea Afacerii - aflati absolut totul despre:
• ce fel de utilaje aveti nevoie si care sunt caracteristicile acestora;
• criterii de alegere a sistemului de profile PVC, criterii de alegere a geamului termoizolant;
• care sunt accesoriile necesare pentru productie si montaj si cum se folosesec;
• cum sa va promovati produsele, tehnici de ofertare, negociere si contractare;
• conceptia si masurarea lucrarilor, dosarul pentru productie;
• executia lucrarilor: fluxul tehnologic, debitarea profilelor din PVC, reguli de productie, executarea drenurilor si frezarea locasurilor pentru feronerie, montarea teurilor, a garniturilor si a feroneriei, finalizarea executiei;
• montarea lurarilor: pozitionarea tamplariei, fixarea si etansarea.
Planul afacerii Piata productiei si montarii de tamplarie PVC este, intr-adevar, in continua dezvoltare. Concurenta insa exista si este demna de luat in seama. Mai ales daca v-ati investit economiile in aceasta afacere trebuie sa va luati toate masurile de precautie. Pentru asta va trebuie un plan al afacerii detaliat pana la ultimul leu. Si, intrucat va bazati afacerea pe acest plan, ar fi bine sa-l realizati impreuna cu experti in domeniu. Ceea ce v-ar costa in jur de 800-1000 de euro. Din fericire, n-am planificat acesti bani in bugetul initial. Planul afacerii este inclus in Ghid practic pentru executarea si montarea tamplariei din PVC. Realizat de o echipa de experti contabili cu experienta pe piata romaneasca. Planul afacerii pe care vi-l propunem este o analiza clara a costurilor, riscului si profitului implicate in fiecare etapa de dezvoltare. Contine:
- o descriere amanuntita a afacerii (obiectivele de afaceri, descrierea produselor, stategia de afaceri);
- planificarea de marketing (proiectia generala a afacerii pe urmatorii cinci ani, analiza concurentei);
- planificarea productiei (costurile pentru amenajarea si intretinerea spatiului, procesele de productie si costurile implicate, previziunea productivitatii, costuri de stocare, depozitare si distributie);
- planificarea resurselor umane (analiza cerintelor si necesarului de personal, recrutarea si selectia);
- descrierea costurilor (repartizarea costurilor pe produse, decizia de pret, strategia de recuperare a investitiei);
- planificarea financiar-contabila (evaluarea proiectului de investitii, sumele necesare si utilizarea lor, modul de rambursare);
- managementul riscurilor.
Acte normative
Dupa cum probabil ati observat si dvs. legislatia este intr-o continua schimbare. Care sunt actele si regulamentele in vigoare pentru tamplaria din PVC? Ghid practic pentru executarea si montarea tamplariei din PVC elimina orice nelamuriri. Va informam despre toate:
- reglementarile cu caracter general;
- actele normative de reglementare a calitatii si conformitatii produselor;
- regulamentele, normativele romanesti si standarde europene pentru tamplaria termoizolanta din PVC.
Si pentru a fi la inaltimea titlului lucrarii si a va oferi un adevarat ghid al afacerii am realizat, pentru dvs.:
Filmul afacerii
Desi materialul tiparit este cat se poate de detaliat, totusi, fiecare dintre noi intelegem mult mai bine cand vedem cu ochii nostri. De aceea, va invitam sa vizitati, virtual, un model de atelier pentru executia si montarea tamplariei din PVC construit pe baza Ghidului practic pentru executarea si montarea tamplariei din PVC. Aveti ocazia sa vedeti, pas cu pas, cum se porneste afacerea, cum se propune o oferta atractiva si, mai ales, cum se executa si cum se monteaza tamplaria din PVC. Va uram vizionare placuta si inspiranta!
Deci, sa recapitulam, aveti:ao afacere cu mari posibilitati de dezvoltare si cu profit garantat;atoate informatiile necesare demararii afacerii (fara risc!) prezentate perfect in Ghid practic pentru executarea si montarea tamplariei din PVC;
- o lucrare de calitate, unica pe piata romanesca;
- lucrarea este realizata de o echipa de specialisti in tamplarie PVC, experti contabili si avocati cu peste 10 ani experienta pe piata de afaceri din Romania;
- este usor de inteles si de utilizat.
Ghid practic pentru executarea si montarea tamplariei din PVC va spune tot ce trebuie sa stiti despre pornirea si conducerea unui atelier de executare si montare a tamplariei PVC. Acest modern ghid este organizat intr-un biblioraft A4, cu o structura dinamica si un limbaj clar si la obiect. Cele 187 de pagini de informatie contin atentionari, sfaturi si exemple de actiune care va indruma pas cu pas catre profit.
1. Puteti solicita in scris sfatul specialistilor nostri.
2. Adrese ale furnizorilor si clientilor. Asigurati-va colaborarea cu firme de incredere! Profitati de cele mai avantajoase firme furnizoare de profile din PVC, feronerie, utilaje noi si second-hand etc.! Adresele sunt actualizate periodic astfel incat dvs. sa beneficiati de cele mai bune oferte de cumparare-vanzare de pe piata.
Ghid practic pentru executarea si montarea tamplariei din PVC vine echipat cu toate instrumentele necesare
Constituirea si functionarea firmei care este cea mai avantajoasa forma juridica pentru dvs. care sunt actele necesare constituirii la ce tarife de infiintare trebuie sa va asteptatiSediul firmei cum sa va alegeti cel mau bun sediu cum sa va amenajati biroul pentru a va impresiona clientii ce echipamente va sunt necesare la inceputul afaceriiInitiere in contabilitate si fiscalitate care sunt documentele contabile, cum se intocmesc si care este circuitul lor cum trebuie sa organizeze si sa conduca contabilitatea o asociatie familiala, o persoana fizica sau o societatePersonalul firmei cum sa va construiti relatii solide cu angajatii dvs. cum sa va platiti salariatii cum sa incheiati contracte de munca avantajoase pentru dvs.Relatia cu banca cum sa va alegeti banca cum sa obtineti un credit norme si proceduri bancareMarketingul afacerii cum sa intocmiti rapid un plan de marketing de succes care sunt cei mai buni clienti ai dvs. cum sa va vindeti produsele sau serviciile cu minimum de efort si maximum de profit Asigurarea afacerii de ce este necesar sa va asigurati afacerea ce tipuri de asigurari puteti incheia care este procedura de asigurare

Niciun comentariu: